nekoliko reči

o nama

dobrodošli

Nekoliko reči o nama

Tomos Šabac je porodična firma koja uspešno posluje punih 25 godina. Prepoznatiljiv smo lider u prodaji i nabavci delova i alata za mnoge brendove iz branše “zelenog programa”.  

Od 2018. godine proširili smo lepezu naših usluga tako da pored prodaje i servisiranja finala, nudimo našim klijentima i sveobuhvatnu uslugu održavanja zelenila.

Tomos zelenilo vam nudi širok dijapazon usluga i otvoreni smo za saradnju na mesečnom i godišnjem nivou kao i sistem “po pozivu”.

Tomos zelenilo je Vaš partner za sve sezone. Spremni smo da naše usluge prilagodimo potrebama Vaše kompanije.

MODERNA OPREMA

Tomos Zelenilo” kontinuirano investira u modernu opremu. Koristeći moderan pribor za održavanje zelenila i svih zelenih površina, naši klijenti dobijaju najbolju uslugu na tržištu.

U zimskom periodu, održavamo sve površine koje zahtevaju pažnju. Naša najmodernija oprema za uklanjanje snega sa površina koje su vam neophodne da budu čiste i uredjene.  Pratimo svetske trendove i uvek smo u toku sa kvalitetnim i savremenim alatima.

Naše dugogodišnje iskustvo u održavanju i servisiranju svih alata i uredjaja iz Tomos programa, daje nam veliki potencijal u izboru najkvalitetnije opreme za rad na terenu.

U skladu sa potrebama naših klijenata, svakodnevno obnavljamo i unapredjujemo naš program mašina i alata. Za održavanje zelenila, rezidbu stabala, uredjenje obala kao i zimsko održavanje staza i puteva, naša oprema, kao i sposobni i vredni izvršioci, doneće vam željeni izgled vaših površina.

0 +
uradjenih poslova​
0
ostvarenih projekata
0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Predjenih kilometara
Scroll to Top